Η Facebook επεκτείνει την «μαύρη λίστα» των URL και προσφέρει δωρεάν antivirus


Η ολοένα και αυξανόμενη δημοτικότητα του Facebook ανάγκασε την εταιρεία να ανεβάσει τα επίπεδα ασφαλείας κατά την διαδικασία δημοσίευσης συνδέσμων.

Συγκεκριμένα, το σύστημα ενσωματώνει τις «μαύρες λίστες» από τις Microsoft, McAfee, Sophos, Symantec και TrendMicro και έτσι η βάση κακόβουλων συνδέσμων έχει πλέον μεγαλώσει σημαντικά, οπότε κάθε φορά που κάνετε κλικ κάποιον σύνδεσμο που μπορεί να περιέχει malware θα προειδοποιηθείτε κατάλληλα.

Εκτός από την αναβάθμιση της «μαύρης λίστας» η Facebook ανακοίνωσε και το AV Marketplace, ένα νέο μέρος όπου μπορείτε να βρείτε δοκιμαστικές εκδόσεις έξι μηνών για εφαρμογές όπως το Norton Anti-Virus 2012, TrendMicro Titanium Security Essentials (PC) και TrendMicro Smart Surfing (Mac).

Eίναι η πρώτη φορά που η TrendMicro ή Symantec προσφέρει trial έκδοση 6 μηνών.

«Πιστεύουμε ότι εξοπλίζοντας τους χρήστες μας με λογισμικό antivirus θα τους βοηθήσουμε να μείνουν ασφαλείς οπουδήποτε και αν βρίσκονται στο Διαδίκτυο», δήλωσε εκπρόσωπος της Facebook.Number of Comments: 4

αντε επιτελους εχω μαμηθει στους ιους

εκανα

Να ρωτήσω κατι ασχετο αν ξέρει κάποιος να μου απαντησει;πως αλλάζω το κινητο τηλεφωνο που εχω δωσει στην google γιατι μου κλειδωνει καθε μηνα και το τηλεφωνο που εχω δωσει χαθηκε

Δεν χρειάζεται να δηλώσεις κινητό, η Google το θέλει απλά, δεν σε περιορίζει κάποιος νόμος :) απλά μην το δώσεις